Зустріч з міським головою Житомира

Зустріч з міським головою Житомира Previous item Зустріч... Next item Розколяда 2023

Зустріч з міським головою Житомира

29 березня 2023р. відбулась спільна зустріч президентки МБФ Caritas Ukraine Тетяною Ставничої та директора Благодійний фонд “Карітас-Житомир” ієреєя Олег Лучка з міським головою Житомира Сергієм Сухомлиним . Проговорили декілька спільних проектів.

“Важлива тема планів — якісна психологічна підтримка, в тому числі військових, які повертаються з фронту, і їхніх родин. Також тих, чиї рідні зникли безвісти, або тих, хто, на жаль, втратив рідних на війні… Будемо пропрацьовувати правильні підходи, бо тема дуже тонка. Важливо надавати допомогу, якою дійсно захочуть скористатись люди, що її потребують. Для когось це робота з психологом, а для когось — зручніший інший формат. Наприклад, поговорити з побратимом, який вже пройшов схожий шлях. Комусь — через спілкування зі священиком. Підхід точно має бути індивідуальний.

Щиро дякую БО «БФ «Карітас-Житомир» за колосальну роботу. З початку повномасштабної війни вони допомогли більш як 38 тисячам людей. Це і гуманітарна підтримка, і юридичний супровід, і допомога ВПО з житлом. І звісно ж, це допомога моральна.” – Сергій Сухомлин.