Фінансова допомога для ремонту пошкодженого житла

Фінансова допомога для ремонту пошкодженого житла Previous item Фінансова... Next item Психологічно...

Фінансова допомога для ремонту пошкодженого житла

Благодійний фонд «Карітас-Житомир» УГКЦ починає реєстрацію на проєкт, який забезпечить малий ремонт житла, пошкодженого від російської агресії.

Проєкт реалізується за підтримки «Карітас України» та УВКБ ООН. Домогосподарства, які зазнали пошкоджень з 24 лютого, зможуть отримати грошову допомогу для малого ремонту будинків чи квартир.
Проєкт забезпечить малий ремонт житла для осіб/домогосподарств, що постраждали від російської агресії, якщо житло було пошкоджено, але фактично ціле та придатне для проживання. Малі пошкодження, які охоплює цей проєкт, включають: розбиті вікна та двері, обвалення підвісної стелі, тріщини в стінах, незначні пошкодження даху, електричні та водопровідні труби всередині житла, які потребують незначних виправлень.
Про те, хто має право на допомогу в межах проєкту, читайте на сайті: https://cutt.ly/FNihQpT
Для участі потрібно зареєструватися заповнити анкету-заявку за посиланням: https://forms.gle/KVqtn8LntRbPxFuX9
Перша зустріч із потенційними бенефеціарами для реєстрації документів на отримання фінансової допомоги для малого ремонту пошкодженого житла сьогодні, 25 жовтня, у Карітас-Житомир з 10.00 до 17.00 у храмі святого Василія Великого (Житомир, вул. Шевченка, 111).


Довідково. Карітас-Житомир на Житомирщині реалізує проєкт «Надання житла для уразливих родин в Україні» у співпраці з «Карітас України» та Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) для підтримки домогосподарств, які постраждали від російської агресії в Україні.